Vragen? Bel 033 - 258 85 87

Home - Aan En Afmelden - Tarieven

Tarieven

 

Tarieven 2021

Peuteropvang De Minisoos biedt opvang die valt onder de Wet Kinderopvang. U kunt voor de kosten van deze opvang een kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. Wanneer u beiden werkt en/of studeert dan heeft u recht op deze toeslag. De toeslag is inkomensafhankelijk. Kijk op www.toeslagen.nl voor meer informatie over het recht op toeslag. 

Via de belastingdienst ontvangt u rechtstreeks de toeslag op uw bankrekening. De toeslag kunt u aanvragen via www.toeslagen.nl. Een proefberekening om te bepalen hoeveel toeslag u ontvangt kunt u ook doen op www.toeslagen.nl
De volgende maandprijzen en uren zijn van toepassing bij peuteropvang (2 ochtenden)
 
Uurtarief  €8,61 (tarief 2021)  x 27,33 uur p/maand  = € 235,31 bruto p/maand 
 
LRKP nummer            181974484
 
 
Er wordt over 12 maanden een gemiddeld bedrag per maand gefactureerd, gebaseerd op opvang tijdens 41 weken (exclusief vakanties). U ontvangt namelijk uw toeslag ook gedurende 12 maanden.
 

Ouderbijdrage

Wanneer u niet in aanmerking komt voor deze Toeslag dan betaalt u de bijdrage volgens adviestabel ouderbijdrage 2021 gedurende 12 maanden per jaar. U heeft hier alleen recht op als u de ‘ouderverklaring’ aan ons toestuurt.

Bij een inkomen tot maximaal € 19.890 en een afname van 2 dagdelen per week betaalt u een uurprijs van € 0,33 cent per uur. De maandelijkse kosten zijn dan € 9,02

Er is een opzegtermijn van 1 maand van toepassing. 

Bij een betalingsachterstand van 2 maanden vervalt het recht om uw kind op de peuteropvang te laten komen en zien wij ons helaas genoodzaakt een incassobureau in te schakelen.