Vragen? Bel 033 - 258 85 87

Ouderparticipatie

De Minisoos wil graag tevreden ouders, daarom willen we weten wat voor jou en je kind van belang is. Dan pas kunnen we onze dienstverlening blijvend verbeteren. De oudercommissie behartigt de belangen van de ouders en van de kinderen die Happy Kids en de Minisoos bezoeken.

Happy Kids en de Minisoos heeft een enthousiaste oudercommissie. Het doel van de OC is het zo goed mogelijk behartigen van belangen van de kinderen en ouders/verzorgers. De oudercommissie denkt mee met de directie en geeft advies op het beleid van Happy Kids en de Minisoos. Alle groepen van de kinderopvang, de BSO en de Minisoos zijn in de oudercommissie vertegenwoordigd.

Één keer per jaar organiseert de oudercommissie een feest voor alle ouders en kinderen van de kinderopvang, de BSO en de Minisoos. Daarnaast zorgt de oudercommissie er ook voor dat de leidsters in geval van zwangerschap, huwelijk, langdurige ziekte etc. een attentie namens de ouders ontvangen. De bijdrage voor de oudercommissie bedraagt € 5,00 per jaar en wordt automatisch ingehouden bij de eerste incasso en ieder volgend jaar in januari. Als je geen ouderbijdrage wilt geven, wil je dat dan doorgeven aan de locatie coördinator Simone Loohuizen?

In deze brief stelt de oudercommissie zich voor en hier leest u meer over de ouderbijdrage.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, spreek ons dan aan. Je kunt ons ook altijd bereiken op het volgende e-mailadres: OCHappyKids@hotmail.com.